collapse
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Tamara - nova zavodnica  (Pročitano 7696 puta)
TamaraZR
Zavodnica
*****
Poruke: 2


Nazovi me sada
« .: »

Zavodnice.com: Godište:
TamaraZR: 1989.
Zavodnice.com: Grad:
TamaraZR: Zrenjanin
Zavodnice.com: Ime:
TamaraZR: Tamara
Zavodnice.com: Omiljena sexualna poza:
TamaraZR: bilo gde
Zavodnice.com: Zašto si se prijavila ovde:
TamaraZR: druzenje, zezanje
Zavodnice.com: Upoznavanje sa tvojim sagovornicima:
TamaraZR: da
Zavodnice.com: Šta kažu roditelji i okolina za tvoje prijavljivanje u zavodnice:
TamaraZR: ne znaju
Priložene datoteke Umanjeni prikazi:
Prijavi uredniku   Sačuvana


TamaraZR
Zavodnica
*****
Poruke: 2


Nazovi me sada
« Odgovor #1 .: »

Znam da nema veze sa zavodnicama, ali morala sam sa vama da podelim jer mi se dogodila jedna neverovatna stvar prosle nedelje.
Drugarica i ja smo odlučile da odemo same na putovanje, da to bude barem neki vikend u nekoj evropskoj metropoli. Obe smo ne tako davno raskinule duge veze i želele smo da odemo provedemo se same, bez muškaraca. Konačno sam našla zanimljivu ponudu, produženi vikend u Pragu. Super. Obe smo se složile kako je to idealno putovanje za nas dve i odmah uplatile u agenciji. Jedva sam čekala da dodje taj dan, da otputujemo, da se provedemo, da zaboravimo.
Konačno, osvanuo je četvrtak, dan našeg polaska na put. Spakovane, sređene krenule smo do mesta polaska. Bile smo srećne. Autobus je bio tu i još mnogo ljudi koji su putovali sa nama. 
Ma, ne može ništa neplanirano da nam se desi - rekla je Maja dok smo ulazile u bus, ali ja sam imala neki osećaj da nam neće ići sve kako smo planirale.
U autobusu je bilo više devojka, ali od ono malo frajera većina je bila dobra i zanimljiva. Ipak, nas dve smo rešile da nema frajera za nas na ovom putovanju. Put do Praga je brzo prošao... Upoznale smo se sa nekim cicama iz drugih gradova, zezale smo se i baš je bila opuštena atmosfera u autobusu.
Nekoliko sedišta dalje od našeg ženskog društvanca sedela su dva vrlo privlačna i zanimljiva mladića. Delovali su kao fini momci. Ali nisam želela da im priđem i da se upoznamo. Maji sam u jednom momentu rekla da mi jako zanimljivo izgledaju i ona je predložila da im priđemo, ali  ja nisam želela.
Dogovorile smo se samo nas dve i niko više i tako će da bude – rekla sam  Maji i ona se složila sa mnom.
Konačno Prag, hotel, prelepo vreme. Obe smo jedva čekale veče i da krenemo u ženski provod.  Posle večere otišle smo u sobu i krenule da se sređujemo. Krenule smo onako doterane do lifta, kad ispred ni manje ni više nego naši frajeri iz busa.
Dobro veče – rekao je jedan od njih. Maja je odgovorila isto, dok sam se ja pretvarala da nešto tražim po torbi i da nisam čula. Devojke, idete u izlazak? – upitao je. Da – kratko je rekla Maja.
Hoćete da nam se pridružite? – upitao je drugi mladić. Ne – odmah sam uletela ja sa odgovovorom. Spustili smo se zajedno dole i svako je krenuo na svoju stranu. Maja i ja ih nismo ni pominjale više, nego smo nastavile dalje da tražimo mesto gde ćemo da se provedemo, napijemo.... Ušle smo u neki lokal i žurka je počela... Maja je mnogo više mogla da popije od mene i malo joj je trebalo da se napije... već u prvih sat vremena je dobro popila. U jednom momentu sam osetila ruke oko moga struka, uplašila sam se i pogledala ko je.  Nisam mogla da verujem. Frajer iz busa. Tek sad mi je bio privlačan. Izgledao je savršeno. Nekako mi nisu smetale više njegove ruke oko struka. U jednom momentu počeo je da ih spušta sve niže. Nisam se opirala. Pogledala sam gde je Maja, videla sam je kako stoji sa drugim frajerom i smeje se.
Opustila sam se i prekršila svoja pravila. Privukla sam ga k sebi i počela da ga ljubim. Nije se opirao.
Hajdemo u hotel – rekla sam mu. Može – složio se. Javili smo se Maji i njegovom drugu i otišli.
Već u taksiju je počeo da me vata, ljubi, stiska... u liftu je počeo da mi otkopčava košulju... otišli smo u njihovu sobu. Čim smo ušli u sobu zavukao mi je ruku ispod suknje i skinuo gaćice. Snažno me je stisnuo za guzu da sam vrisnula. Skidala sam mu majicu, ljubila sam ga, želela sam ga više nego bilo kog frajera do sada. Došli smo do kreveta, gurnula sam ga otkupčala mu pantalone i krenula u akciju. Bio je napaljen, uzela sam njegov nabrekli ud i gurnula u usta. Osetila sam kako mu raste uzbuđenje, jako sam ga želela. U jednom momentu me je uhvatio i bacio na drugu stranu kreveta, raširio mi noge i zabio svoju glavu  u moje međunožje. Lebdela sam, nisam nista više znala, bila sam van sebe. Vrisak mi se oteo.
Želim ga u sebi – rekla sam.  Seo je uzeo me u ruke i stavio na njega. Osetila sam njegov ud duboko u sebi. Uživala sam, predala sam se skroz. Zadovoljio me je kao niko do tad.
Ostala sam u njegovom krevetu do jutra. Probudila sam se, obukla se, poljubila ga i otišla. Maja me je pitala kad se probudila kako je bilo... rekla sam joj samo odlično i otišla pod tuš. Viđali smo se dok smo bili u Pragu sa njima, al ništa slično se nije ponovilo. Bila je to avantura za jednu noć....
Prijavi uredniku   Sačuvana


Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

 
Prebaci se na:  


* Recepcija hotela
0906-111-803

* Najpopularnija:
Nadimak:Uska guza Ime:Sanja
Grad:Beograd
Voli:grupnjak
Razlog prijave:
"..Zbog decka..."
Broj apartmana:A10

* Naj Hrvatica:
Nadimak:Anica Ime:Anica,Anka
Grad:Zagreb
Voli:Sve poze
Razlog prijave:
ne znam tocno
Broj apartmana:L94

* Najviše poziva :
Nadimak:Raspuštenica Ime:Nije bitno....
Grad:Novi Sad
Voli:Dudlanje
Razlog prijave:Razonoda
Broj apartmana:B11

* Najperverznija:
Nadimak:Dobra :) Ime:Svetlana
Grad:Kragujevac
Voli:Da me guze
Razlog prijave:Keš i sex
Broj apartmana:A39

* Najjebozovnija mama:
Nadimak:Mamica Ime:Virgina
Grad:Niš
Voli:Da me gleda sin kako se tucam (punoletan je)
Razlog prijave:avantura
Broj apartmana:M075

* Najponiznija:
Nadimak:Poslušna Ime:Zorica
Grad:Beograd
Voli:Da me udaraju po guzi i jašu kao krmaču
Razlog prijave:Upoznavanje
Broj apartmana:A20

* Naj Domina:
Nadimak:Gospodarica Ime:Nije bitno
Grad:Odavde
Voli:Da rob služi pokorno svoju kraljicu
Razlog prijave:Da nadjem novog roba,pokornog crva
Broj apartmana:V15