Kao da su dosli pravo iz neke romanticne "sapunice", pred nama su Duda i Marko-cak im i imena pristaju jedno uz drugo.Perverzije su uvek prijatna promena, odstupanje od uobicajenog, a kada se nadje dvoje ljudi koji dele iste fantazije, to ne moze proci nezapazeno!
Zavodnice.com:Kako je doslo do toga da se resite na upoznavanje?
Duda:Jao, pa on je pravi pastuv a glas mu je toliko jebacki da mu niko ne moze odoleti.Desavalo mi se da svrsim po nekoliko puta u toku nasih seansi.Ja sam napravila prvi korak i napustila Zavodnice, jer nismo mogli da se vidjamo dok sam bila u njima.Odavno sam vec imala njegov telefon i tako je krenulo...
Zavodnice.com:I kako je izgledao vas prvi zajednicki izlazak?
Marko:Isli smo u diskoteku jr oboje volimo da igramo i to dobro radimo.Celo smo vece djuskali i mislim da smo privukli paznju ostalih.Oboje smo atraktivni a mislim da su nju i prepoznali neki likovi.
Zavodnice.com:Zanimljivo, a posle toga?
Marko:Kurac mi je i sad tvrd kad se setim sta je bilo posle!
Zavodnice.com:Da li vam je neko pravio probleme zbog zabavljanja sa zavodnicom?
Marko:Ma bilo je svasta, srali su mi matorci iz dana u dan, vec su mi se na glavu popeli.Sad kad su videli da necu da je ostavim prestali su mada im nije pravo.
Zavodnice.com:I za kraj nam recite-sta dalje?
Duda: Pa zna se, nadoknadicemo sve sto smo do sada u zivotu propustili, hihihi!
Hvala zavodnicama.
Perverzije su se poklopile. Fenomenalno. Opusteno. Pretvorili smo fantazije u stvarnost. Toliko. Caos